طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری

طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری

یکی از شیوه هایی که طراحان داخلی برای افزودن بعد، بافت و طرح و نقش به فضا استفاده می کنند، کاغذ دیواری است. امروزه طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری، به یکی از گزینه های پرطرفدار برای کاور کردن دیوارهای جدا افتاده، تی وی وال، دیوار پشت کاناپه راحتی و دیوار پشت تخت خواب تبدیل شده است. کاغذ دیواری یک عنصر عالی و اصلی در طراحی داخلی است که می توان از آن به روش های خلاقانه برای ایجاد ظاهری متفاوت در هر قسمت از خانه استفاده کرد. نوآوری در طراحی داخلی و توسعه سبک های مدرن، سبب شده است تا هر روزه شاهد مدل های جدیدی از کاغذ دیواری باشیم که سازگاری فوق العاده ای با محیط دارند و احساس آرامش و راحتی را برای ساکنین به ارمغان می آورند.

الگوهای مناسب کاغذ دیواری برای قسمت های مختلف خانه

انتخاب کاغذ دیواری برای هر قسمت از خانه، از الگوهای خاصی پیروی می کند. با یک کاغذ دیواری زیبا، می توانید تاثیر بسزایی بر روی ذهن ساکنین و میهمانان خود داشته باشید. طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری شامل بخش های مختلفی می شود. در واقع نمی توان از یک کاغذ با طرح یکسان، برای کاور کردن تمامی دیوارها استفاده کرد. در این بخش نکاتی را راجع به انتخاب الگوی مناسب کاغذ دیواری برای هر قسمت از خانه ارائه می دهیم.

1.کاغذ دیواری سالن پذیرایی

اگر در منزلی ساکن هستید که قسمت پذیرایی و نشیمن آن از هم مجزا است، باید از یک الگوی لوکس تر و ظریف تر برای طراحی داخلی پذیرایی خود استفاده کنید. به خصوص اگر طراحی داخلی منزل شما به سبک کلاسیک باشد. در چنین فضاهایی استفاده از کاغذهای پارچه ای با بافت ابریشمین و طرح طلاکوب، گزینه برنده است. کاغذ دیواری سالن پذیرایی کلاسیک، تاثیرگذارترین عامل در طراحی صحنه فضای شماست.

2.کاغذ دیواری نشیمن

کاغذ دیواری قسمت نشمین معمولا پترن ساده تری دارد تا هماهنگی آن با کاربری فضا حفظ شود. زیرا همانطور که می دانید، فضای نشیمن اغلب برای تماشای تلفن، دورهمی افراد خانواده و گفتگوی افراد استفاده می شود. بنابراین باید ترکیبی از حس سادگی و آرامش را به مخاطب القا کند.

3.کاغذ دیواری تی وی وال یا پس زمینه کاناپه

امروزه کاور کردن دیوارهای جدا افتاده یا یک دیوار به صورت تکی، بسیار ترند شده است. اغلب کسانی که به سبک های مدرن علاقمندند، تمایلی به پوشاندن تمام دیوارهای خانه با کاغذ دیواری ندارند. بنابراین طبیعی است که بخواهند تنها یکی از دیوارها را کاغذ دیواری کنند و بقیه دیوارها را با استفاده از یک رنگ آمیزی ساده، طراحی نمایند. این سبک از طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری، نسبت به سبک های دیگر، دیرتر قدیمی می شود.

4.کاغذ دیواری اتاق خواب بزرگسال

اتاق خواب حریم خصوصی و محل آرامش شماست که می توانید آن را با کاغذ دیواری دلخواه تان تزیین کنید. از آنجایی کف کاربری اتاق خواب محیطی آرامش بخش است، باید از رنگ های مناسب برای انتخاب کاغذ دیواری با الگوهای ساده استفاده شود. کاغذهایی با رنگ آبی آسمانی، لیمویی و سبز کمرنگ با پترن های ساده، بهترین گزینه برای طراحی داخلی اتاق خواب بزرگسال هستند.

5.کاغذ دیواری اتاق خواب کودکان و نوجوانان

ذهنیت و هیجان یک فرد در رنج کودک یا نوجوان، تفاوت زیادی با یک فرد بزرگسال دارد. بنابراین در انتخاب رنگ کاغذ دیواری اتاق کودک، می توانید از رنگ های جسورانه تر مانند قرمز، زرد، پرتقالی، صورتی، سبز و آبی تیره استفاده کنید. همچنین می توانید برای زیبایی بیشتر، از ترکیب رنگ ها در کنار یکدیگر استفاده کنید. بهترین ترکیب رنگ کاغذ دیواری برای اتاق خواب نوجوانان، رنگ های سفید و طوسی، سفید و مشکی، سفید و قرمز، طوسی و مشکی، زرد و طوسی و قرمر و مشکی است.

6.کاغذ دیواری اتاق خواب یا اتاق مطالعه

ساده ترین نوع کاغذ دیواری در بحث طراحی داخلی ساختمان، مربوط به اتاق خواب یا اتاق مطالعه است. بهتر است از یک کاغذ دیواری استخوانی یا شیری با ساده ترین الگوی ممکن، برای کاور کردن دیوارها استفاده کنید.

7.کاغذ دیواری راهروها و دیوار راه پله

در بحث دکوراسیون داخلی، به دیوارهایی مثل دیوار راهروها یا دیوار راه پله، دیوار جدا افتاده اطلاق می شود. اگر قصد طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری را دارید، از این دیوارها غافل نشوید. چرا که می توانید با یک ایده هوشمندانه، این بخش از محیط خانه تان را نیز به لحاظ بصری تقویت کنید. کاغذهایی با پترن راه راه عمودی یا طراح های فانتزی ریز، گزینه مناسبی برای کاور این دیوارها هستند.

طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری کلاسیک

همانطور که می دانید، در دکوراسیون داخلی کلاسیک، تمامی اجزا از جلوه ای فاخر برخوردارند. در طراحی داخلی منزل کلاسیک همه دیوارها با کاغذ کاور می شوند و اصل تقارن نیز در آن باید رعایت شود. برای مثال اگر بخواهید از ترکیب یک کاغذ دیواری ساده و طلاکوب استفاده نمایید، باید دیوارهای مقابل، با پترن مشابه خود کاغذ شوند. یعنی کاغذهای ساده در دیوارهای روبرو و کاغذهای طرحدار نیز به همین شکل نصب شوند. بهترین گزینه برای طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری کلاسیک، استفاده از مدل های ابریشمی ضد آب است که در در برابر تغییر شکل مقاوم هستند و سطح صاف و روشنی دارند. ویژگی های این کاغذ دیواری شامل چاپ با کیفیت بالا بر روی پارچه ابریشمی، رندر بی عیب و نقص الگو بر روی کاغذ، سطح براق، بادوام و قابل شستشو، تنفس و نگهداری آسان آن است.

 

طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری مدرن

کاغذ دیواری مدرن دارای طرح های چند بعدی است که می تواند با طراحی خود جلوه ای زیبا به فضا بدهد. یک دیوار مشخص که با کاغذ دیواری مدرن پوشانده شده است، راهی فوق العاده برای افزودن یا بهبود نقطه کانونی موجود در فضا است. این سبک از کاغذ دیواری، تمایز ملموسی را در فضا ایجاد می کند و چشم را مجذوب خود می نماید. در طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری مدرن، مطمئن شوید که با هیچ ناحیه فوکوس دیگری در فضا تضاد نداشته باشد. به این دلیل است که وقتی چندین نقطه کانونی وجود دارد، چشم از هم گسیخته می شود و احساس آشفتگی ایجاد می شود.

مزایای طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری

چشم از الگوهای کاغذ دیواری پیروی می کند که از طرحی به طرح دیگر می چرخند. الگوی ثابت وقتی روی هر چهار دیوار قرار می گیرد، تصویری دلپذیر و منسجم را ایجاد می کند. ترکیب رنگ های سیاه و سفید همراه با الگوهای متمایز، از ساده به نظر رسیدن فضا جلوگیری می کند. وقتی رنگ ‌هایی به فضایتان اضافه می ‌شود، زمینه برای استفاده از رنگ ‌ها و الگوهای تاکیدی مکمل ایجاد می شود. بنابراین اولین مزیت کاغذ دیواری، کمک به اتصال اجزای موجود در یک فضا است. مزایای دیگر آن را در ادامه با هم بررسی می کنیم.

1.     تغییر وسعت فضا

بسیاری از الگوهای کاغذ دیواری، حاوی یک عنصر فضایی هستند که میزان وسیع یا کوچک بودن یک فضا را تغییر می دهد. هنگامی که کاغذ دیواری دارای بافت و سایه را انتخاب می کنید، دیوار ابعاد بیشتری پیدا می کند، که به نوبه خود باعث می شود دیوار بزرگتر از آنچه هست به نظر برسد. انتخاب رنگ نیز به این توهم می افزاید. به عنوان مثال، سایه های روشن تر باعث گسترش بیشتر فضا می شود. از طرف دیگر، وقتی چیزی سایه می اندازد، سه بعدی به نظر می رسد.

اما توجه داشته باشید که همه کاغذ دیواری ها فضا را بزرگ نمی کنند. اگر فضای خالی کافی در اطراف آن وجود نداشته باشد، اتاق تنگ و فشرده به نظر خواهد رسید، به خصوص اگر الگوی کاغذ شلوغ و پر جزئیات باشد.

2.     ایجاد حس حرکت

الگوهای مختلفی برای طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری وجود دارد، اما انتخاب شما باید به گونه ای باشد که حس حرکت را در فضا ایجاد ‌کند. خطوط مورب، یکی از عناصر کلیدی در طراحی است که حرکت را به جای سکون به تصویر می کشد. کاغذ دیواری طرح دار نیز بر الگوهایی تکراری برتری دارد.

3.     برجسته کردن سایر اجزا

اشکال منحنی، که الگوهای گل‌ نمونه ‌ای از آن‌ ها هستند، دارای لطافتی هستند که می‌توانند محیطی آرامش ‌بخش‌ ایجاد کنند. برای ایجاد یک ظاهر خوب در عرض، از الگوهای افقی استفاده کنید. فرد با دیدن یک الگوی افقی و همسطح با محیط، لذت بیشتری از سایر عناصر موجود در فضا می برد. همچنین از کاغذ دیواری با الگوی افقی، برای افزودن عنصر خیال پردازی به محیط اتاق خواب کودکان و نوجوانان نیز استفاده می شود.

طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری در لوکس سازه

استفاده از کاغذ دیواری برای ایجاد طرح، رنگ و بافت برای محیط خانه، بهترین راه برای طراحی داخلی است. برای دکوراسیون داخلی منزل، اولین کار انتخاب کاغذ دواری است و سپس باید باقی عناصر را به محیط اضافه کنید. شما مختار هستید که هر نوع الگویی را انتخاب نمایید، اما به خاطر داشته باشید که تناسب اندازه الگو با متراژ فضا بسیار مهم است. اگر نیاز به دریافت مشاوره و یا انجام خدمات در این زمینه دارید، مشاورین ما در مجموعه لوکس سازه می توانند به شما کمک کنند. کافیست با شماره تلفن های درج شده در سایت تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم انجام شود.

سخن آخر

طراحی داخلی ساختمان با کاغذ دیواری، شامل در نظر گرفتن چندین فاکتور از جمله اندازه فضا و سبک طراحی داخلی است. در تصمیم گیری برای انتخاب کاغذ دیواری مناسب نیز نباید عجله کرد. اندازه اتاق خواب، اتاق ناهار خوری، ورودی، اتاق نشیمن یا هر فضای دیگری که قصد دارید با کاغذ دیواری طراحی کنید، هنگام خرید باید در نظر گرفته شود تا بافت رنگ و الگوی متناسب با فضای خود را انتخاب کنید.

فهرست مطالب

لینک مفید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان تماس بگیرید.