اصول طراحی داخلی فروشگاه

اصول طراحی داخلی فروشگاه

برای آن که بتوان بهترین شکل از طراحی داخلی فروشگاه را پیاده سازی کرد، پیش از هر چیزی لازم است که نگاه درستی به محیط داخلی یک فضای فروشگاهی انداخت. به این ترتیب تصمیم گیری در خصوص این که طراحی داخلی و دکوراسیون فروشگاه چطور باشد و از چه المان هایی در چه جاهایی استفاده شود، بهتر انجام خواهد شد.

در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی به المان ها و شاخص های طراحی داخلی فروشگاه بیندازیم.

طراحی داخلی فروشگاه چه شاخص هایی دارد؟

طراحی داخلی فروشگاه نیز مانند طراحی داخلی منزل، تابع برخی از استانداردها است که باید یک به یک به درستی پیگیری شوند. در صورتی که این استانداردها را بخواهیم به هر شکلی نقض کرده یا به صورتی تغییر دهیم، باید برنامه ریزی به شکلی باشد که سطح کاربری مغازه و فروشگاه به طور کامل حفظ شود.

دکوراسیون یک فروشگاه، گرفته از طراحی ویترین تا قفسه بندی، همگی در قالب یک ارتباط کلی و منسجم قرار می گیرند. در نظر داشته باشید که این دکوراسیون و طراحی داخلی، موجب جذب مخاطبان و تبدیل آن ها به مشتری خواهد شد. در حقیقت لازم است که سبک دکوراسیون حس کاملا مثبت و خوبی را به مشتری ها القا کند که ترغیب به خرید کردن از فروشگاه شوند.

اصول طراحی داخلی فروشگاه
اصول طراحی داخلی فروشگاه

دکوراسیون فروشگاه شامل قفسه بندی، طراحی و اجرای سقف کاذب، چیدمان، کف سازی، استفاده از کاغذ دیواری یا هر نوع دیگری دیوارپوش، چیدمان ویترین، نورپردازی در قالب نور نقطه ای، نور عریض و …. خواهد بود.

بسته به این که ابعاد فروشگاه چقدر باشد و موقعیت آن چگونه باشد، این طراحی شکل خواهد گرفت. همین طور زمینه فعالیت فروشگاه تاثیرگذاری مستقیم در سبک طراحی داخلی آن دارد. به قطعا یک فروشگاه ورزشی، سبک طراحی داخلی متفاوتی از یک فروشگاه مواد غذایی خواهد داشت. همین طور حجم محصولاتی که قرار است در فروشگاه عرضه شوند، در سبک دکوراسیون داخلی آن، کاملا تاثیرگذار هستند.

دکوراسیون داخلی فروشگاه
دکوراسیون داخلی فروشگاه

به طور کلی کلیه المان ها و متریال به کار گرفته شده در طراحی داخلی یک مغازه یا فروشگاه باید در تناسب با زمینه فعالیت آن و همین طور مخاطبانی باشد که قرار است به فروشگاه مراجعه کرده و در نهایت فعل خرید صورت بگیرد.

به طور نمونه در یک فروشگاه اسباب بازی، نیاز به جلب توجه کودکان داریم و باید دکوراسیون داخلی به شکلی باشد که در جذب توجه کودکان، موفق عمل کند. همین طور در یک فروشگاه کت و شلوار مردانه، نیاز داریم که از متریال و رنگ هایی استفاده شود که کاملا سنگین بوده و برای آقایان جذاب باشد.

اصول طراحی دکوراسیون داخلی مغازه و فروشگاه
اصول طراحی دکوراسیون داخلی مغازه و فروشگاه

همان طور که مشاهده می کنید طراحی داخلی فروشگاه باید از یک سری شاخص اصلی و فرعی تاثیر پذیرفته و در نهایت با توجه به آن ها و همین طور استانداردهای کلی، در قالب یک پلان عرضه شود. این شاخص ها را می توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • ابعاد و مساحت فروشگاه
  • سلیقه شخصی مالک فروشگاه
  • هویت برند
  • زمینه فعالیت
  • موقعیت جغرافیایی
  • پرسونای هدف به عنوان مشتری
  • میزان محصولات قابل عرضه
  • و …

هزینه طراحی داخلی فروشگاه چقدر است؟

بسته به این که چه سبکی از دکوراسیون داخلی فروشگاه را انتخاب کرده باشید و همین طور مساحت فروشگاه شما چقدر باشد، هزینه طراحی متمایز خواهد بود. به علاوه طراحان داخلی مختلف، ممکن است که میزان دستمزد متفاوتی داشته و بسته به تجربه و سطح دانش و خلاقیت خود، مبالغ مختلفی را برای طراحی پیشنهاد دهند.

طراحی دکوراسیون فروشگاه
طراحی دکوراسیون فروشگاه

تاثیر طراحی داخلی فروشگاه  بر برندسازی

طراحی و سبک دکوراسیون یک فروشگاه، باید به فرمی باشد که حس لازم را به مشتری ها القا کرده و از این می توان به عنوان سکوی پرتاب برای برندسازی نیز استفاده کرد. نوع چیدمان، دکور ویترین، نورپردازی، کف سازی، سقف، رنگ سازمانی و … همگی در برندسازی و چیدمان فروشگاه نقش آفرینی می کنند.

سخن پایانی

طراحی داخلی فروشگاه به طور مستقیم در بازاریابی و جذب مشتری و همین طور تبدیل مشتریان بالقوه به مشتریان وفادار و همیشگی، تاثیر دارد. از این روی اهمیت بسیار زیادی خواهد داشت که حتما از دکوراسیون داخلی فروشگاه به عنوان یک المان موثر و مثبت در افزایش فروش استفاده شود. به این شکل می توان فروش را افزایش داده و سودآوری بیشتری را تجربه کرد. شما چه نظری در این باره دارید؟ نظرات خود در این باره و همین طور در خصوص بازسازی ساختمان، با ما و دیگر کاربران وب سایت به اشتراک بگذارید.

فهرست مطالب

لینک مفید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان تماس بگیرید.